مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای

مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای

در این مقاله سعی شده هر آنچه را که برای مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای نیاز دارید را به صورت کامل بررسی و پوشش بدهیم و در این بخش قصد داریم از شرایط و همچنین مزایا و معایب آن نیز اطلاع دهیم و اگر سوالی دارید در انتها مقاله سوال خود را ثبت کنید و سریعا پاسخ خواهیم داد

پس برای کسب اطلاعات لازم مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای با ادامه‌ مقاله با ما همراه باشید.

طبق برنامه‌ ریزی دولت فدرال، کانادا از سال 2021 تا 2024 میزبان بیش از یک میلیون مهاجر خواهد بود. این فرصت بسیار خوبی برای کسانی است که دوست دارند به این کشور مهاجرت کرده و اقامت کانادا و پاسپورت کانادایی دریافت کنند.

مزایای زندگی در این کشور بی شمار است؛ اما بهتر است در ابتدا به یکی از متداول ترین سوالاتی که از موسسه مهاجرتی ما می پرسند پاسخ دهیم:

آیا می توان با مدرک فنی حرفه ای به کانادا مهاجرت کرد؟

دولت کانادا با تدوین برنامه ای تحت عنوان “Federal Skilled Worker” یا به اختصار “FSW” اقدام به جذب افرادی می کند که به پشتوانه تجربه و مهارت کاری، می خواهند به کانادا مهاجرت کنند.

البته باید به این نکته توجه داشته باشید که تجربه و مهارت در برنامه مهاجرتی FSW، باید منطبق بر مشاغل مورد نیاز دولت کانادا باشد وگرنه امکان مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای برای فرد امکان پذیر نخواهد بود.

دولت کانادا هرساله مشاغل مورد نیاز این کشور را، که برای آن به نیروی کار مهاجر نیاز دارد، منتشر می کند. در صورتی که شغلتان در این لیست وجود داشته باشد و به همراه آن سابقه کاری مورد نیاز را داشته باشید؛ می توانید برای مهاجرت از طریق برنامه FSW اقدام کنید.

در این مقاله قصد داریم تا به بررسی مفصل شرایط و مواردی که برای این برنامه مهاجرتی نیاز است بپردازیم. همچنین لیست مشاغلی که دولت کانادا به آن نیاز دارد، برایتان قرار داده ایم. تا انتهای این مطلب جذاب با ما همراه باشید.

مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای به کانادا

طبق برآوردی که ما در موسسه ایده ال دریم انجام داده ایم، بیش از 80 مسیر برای مهاجرت به کانادا وجود دارد. بنابراین اگر شرایط لازم را برای برنامه FSW نداشتید، اصلا نگران نباشید و راه های دیگر را امتحان کنید.

در ابتدا باید ببینم که حداقل شرایط مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای چیست. طبق آخرین به روزرسانی هایی که توسط دولت کانادا انجام شده است؛ واجدین شرایط باید حداقل شرایط زیر را داشته باشند:

  • میزان تحصیلات حداقل دیپلم مورد تایید سیستم آموزشی کانادا
  • حداقل یک پیشنهاد کاری ((Job Offer داشته باشید یا واجد شرایط کار کردن در کانادا باشید.
  • باید بتوانید ثابت کنید که بعد از ورود به خاک کانادا، توانایی تامین هزینه های خود و افراد تحت کفالت تان را دارید.
  • حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت (و معادل آن در نیمه وقت) در شغل مورد نظر داشته باشید.
  • مدرک زبان برای یکی از دو زبان رسمی دولت کانادا یعنی انگلیسی یا فرانسوی داشته باشید.

لطفا توجه داشته باشید که در بالا حداقل شرایط را برای شرکت در برنامه مهاجرتی FSW نوشتیم و این به آن معنا نیست که در صورت دارا بودن این موارد، حتما می توانید به کانادا مهاجرت کنید.

سیستم مهاجرتی کانادا بر اساس امتیازبندی است. در واقع اگر امتیازات شما به حد نصاب برسد، می توانید برای مهاجرت اقدامی کنید و در غیر این صورت ویزا برای شما صادر نخواهد شد. در ادامه ی مقاله این موضوع را بیشتر بررسی می کنیم.

 

مشاغل مورد نیاز دولت کانادا در سال 2024

اگر فکر می کنید شرایط اولیه ای که در بخش قبل به آن اشاره کردیم را دارید؛ باید ابتدا لیست مشاغل مورد نیاز دولت کانادا در سال 2021 را ببینید. اگر شغل و مهارت شما در این لیست نباشد، عملا امکان مهاجرت از این مسیر برای شما امکان پذیر نخواهد بود.

مشاغل مورد نیاز دولت کانادا یا به اصطلاح NOC (بخوانید «ناک») به 5 دسته تقسیم می شود:

مشاغل گروه A
مشاغل گروه B
مشاغل گروه C
مشاغل گروه D
مشاغل گروه صفر «0»
در ادامه بررسی هریک از گروه های شغلی می پردازیم.

مشاغل گروه A کانادا 2024
گروه A به مشاغلی اطلاق می شود که نیاز به مدرک دانشگاهی دارد و عملا بدون گذراندن دانشگاه، امکان کار کردن در آن وجود ندارد. به عنوان مثال پزشکان، مهندسان عمران و … جزو این دسته هستند.

 

مشاغل گروه B کانادا 2024
گروه B به مشاغلی اطلاق می شود که نیاز به کارآموزی، مدارک دوره و گواهینامه دارند. مشاغل فنی، تجاری و بازرگانی شامل این دسته می شوند. در جدول زیر لیست مشاغل مورد نیاز گروه B کانادا را برای شما آماده کرده ایم.

 

مشاغل گروه C کانادا 2024
گروه C به مشاغلی اطلاق می شود که نیاز به مدارک دانشگاهی و گواهی نامه های معتبر نداشته و مدرک دیپلم و یک دوره آموزشی مرتبط با کار، برای آن کفایت می کند. مشاغل متوسط و میان رده مانند پستچی، مسئول پذیرش و … شامل این دسته می شوند. در جدول زیر لیست مشاغل مورد نیاز گروه C کانادا را برای شما آماده کرده ایم.

 

مشاغل گروه D کانادا 2024
گروه D به مشاغلی اطلاق می شود که در حیطه کارگری است. در جدول زیر لیست مشاغل مورد نیاز گروه D کانادا را برای شما آماده کرده ایم.

 

مشاغل گروه صفر (0) کانادا 2024
گروه صفر (0) به تمام مشاغل مدیریتی اطلاق می شود. در جدول زیر لیست مشاغل مورد نیاز گروه صفر (0) کانادا را برای شما آماده کرده ایم.

نکته بسیار مهم: مشاغلی که به تفکیک گروه شغلی در اختیارتان قرار دادیم، به آن معنی نیست که دولت کانادا به همه آنها نیاز دارد؛ شما باید در سایت www.canada.ca پروفایل باز کنید و کد شغلی مربوطه را وارد کنید تا ببینید مهارت تان جزو مشاغل مورد نیاز دولت کانادا هست یا خیر.

در ادامه به نحوه جذب مهاجران و سیستم امتیاز بندی می پردازیم.

مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای

سیستم امتیاز بندی در برنامه مهاجرتی FSW

از سال 2015 به بعد دولت کانادا برای جذب مهاجران به صورت هدفمندتر، از سیستم امتیازبندی استفاده می کند. 100 امتیاز این سیستم به شکل زیر تقسیم می شود:

  • زبان حداکثر 28 امتیاز
  • میزان تحصیلات حداکثر 25 امتیاز
  • میزان تجربه کاری حداکثر 15 امتیاز
  • سن متقاضی حداکثر 12 امتیاز
  • پیشنهاد کاری حداکثر 10 امتیاز
  • میزان سازگاری فرد با کشور کانادا حداکثر 10 امتیاز

در این مرحله باید حداقل 67 امتیاز کسب کنید تا به مرحله بعدی بروید.

 

شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای

در ابتدای مقاله شرایط حداقلی را برای شرکت در برنامه مهاجرتی FSW گفتیم. در این بخش به شرایط تکمیلی که فرد برای موفقیت در این پروسه نیاز دارد می پردازیم.

  • برای آن که امتیاز کامل آیتم «میزان تجربه کاری» را در سیستم بگیرید؛ لازم است شرایط زیر را داشته باشید:
  • تجربه کاری در شغلی باشد که از آن درآمد کسب کرده اید. (کار رایگان و کارآموزی و … شامل این موارد نمی شود.)
  • حداقل یک کار تمام وقت به صورت 30ساعت در هفته به مدت 12ماه معادل 1560 ساعت
  • حداقل یک کار نیمه وقت به صورت 15ساعت در هفته به مدت 24ماه معادل 1560 ساعت
  • این تجربه کاری برای حداکثر 10سال گذشته باشد. (بیشتر از 10 سال محاسبه نمی شود)
  • سطح زبان برای مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای

همان طور که می دانید در کانادا، زبان انگلیسی و زبان فرانسوی، جزو زبان های رسمی محسوب می شوند و برای کسب امتیاز کامل در قسمت زبان، باید حداقل به یکی از دو زبان گفته شده به شرح زیر تسلط داشته باشید:

حداقل نمره 7 از هر 4مهارت زبانی در آزمون CLB کانادا

راه های مهاجرت به کانادا بسیار زیاد هستند اما مهاجرت کاری برای ایرانیان بسیار ساده تر و کم هزینه تر از روش های دیگر است. در این مقاله به صورت کامل به مهاجرت به کانادا به مدرک فنی و حرفه ای پرداخیتم و تمام شرایط مورد نیاز برای آن را بررسی کردیم.شما برای ارزیابی شرایط می توانید با مشاوران متخصص ما در تماس باشید.

افرادی که قصد مهاجرت کانادا را دارند، می‌توانند از روش‌های متنوعی برای این کار اقدام کنند. افراد با استفاده از انواع مختلف ویزا می‌توانند به کانادا بروند و اقامت این کشور را بگیرند.ایرانی‌ها نیز از این قاعده مستثنا نیستند و می‌توانند با یکی از این روش‌ها، اقامت این کشور را دریافت کنند. از جمله روش‌های مهاجرت به کانادا می‌توان به دریافت ویزای تحصیلی، دریافت ویزای کاری، دریافت ویزای سرمایه‌گذاری و راهکارهای دیگر اشاره کرد.

از آن‌جایی که کانادا کشور بزرگ و پهناوری است و پیوسته مراحل رشد و پیشرفت را طی می‌کند، در نتیجه دنبال افرادی است تا در زمینه کاری خود مهارت کافی داشته باشند. در واقع کانادا دنبال نیروی کار ماهر است و افرادی را به خود جذب می‌کند که این ویژگی را داشته باشند.

برای مهاجرت به کانادا از طریق کار می‌توان با مدرک فنی حرفه‌ای و داشتن حداقل 3 سال سابقه کار به‌صورت حرفه‌ای اقدام کرد.

در این مطلب به‌طور کامل درباره مهاجرت به کانادا با مدرک فنی و حرفه ای صحبت می‌کنیم. لطفا تا انتهای متن با ما همراه شوید.

چگونه با مدرک فنی حرفه‌ای به کانادا مهاجرت کنیم؟

شاید این سوال برای شما نیز پیش آمده باشد که آیا می‌توان با مدرک فنی و حرفه‌ای نیز به دیگر کشورها از جمله کانادا مهاجرت کرد یا خیر.با توجه به این‌که که کانادا نیازمند نیروی ماهر و توانمند کاری است، در نتیجه مسیر ورود این نیرو را به خاک خود بسیار آسان کرده است. با این‌حال قوانین محکم و سختی وجود دارند تا از هجوم تعداد زیادی از مهاجران جلوگیری کنند.

با توجه به مطالب بالا، فقط افرادی می‌توانند از طریق ویزای کاری به کانادا بروند که مدارک زبان از جمله آیلتس و تافل و مدرک تحصیلی یا فنی و حرفه‌ای داشته باشند. بنابراین اگر شما نیز این مدارک را در دست دارید، می‌توانید برای مهاجرت اقدامات لازم را انجام دهید.

مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه‌ای در واقع نوعی از مهاجرت کاری است که در آن تخصص افراد مورد بررسی قرار می‌گیرد. در این روش افراد باید به‌صورت آنلاین توسط پارامترهای متفاوت سنجیده شوند و امتیازات لازم را به‌دست آورند.تمام کسانی که قصد دارند با این روش به کانادا بروند باید حداقل یک سال سابقه کاری به‌صورت تمام وقت داشته باشند. علاوه بر این مهارت و تخصص آن‌ها نیز حرف اول را می‌زند.

داشتن دیپلم و آیلتس با نمره 6 نیز از دیگر شرایط این نوع از مهاجرت است. این افراد که قصد دارند از طریق تخصص به کانادا بروند باید در آزمون ارزیابی مهاجرت کانادا شرکت کنند و حداقل نمره 67 بگیرند.

افرادی که قصد مهاجرت از طریق تخصص دارند، باید به چه نکاتی توجه کنند؟

در واقع داشتن تخصص و نمره زبان آیلتس برای مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای به‌تنهایی کافی نیست. چه بسیار از افرادی بودند که با تخصص بسیار بالا به این کشور مهاجرت کردند، ولی به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از آن با شکست مواجه شدند.

در واقع دانستن اطلاعاتی از جمله دستمزد و حقوق افراد در هر رشته کاری، نرخ بیکاری، هزینه زندگی، اجاره مسکن، هزینه خرید و مسائل الزامی دیگر اهمیت بسیار بالایی دارند.علاوه بر این فراد مهاجر باید از شرایط، کیفیت و نحوه زندگی کانادایی‌ها اطلاعات کامل داشته باشد و قوانین کار کانادا را مطالعه کند.

مهاجرت به کانادا با مدرک فنی و حرفه ای و الزامات زبان انگلیسی

در بالا نیز اشاره کردیم که افراد مهاجر باید نمره 6 آزمون آیلتس را داشته باشند. با این‌حال فرد برای مهاجرت با مدرک فنی و حرفه‌ای باید در دو بخش شنیداری و مکالمه آزمون‌های زبان مهارت کافی کسب کند.

نمره این مهارت‌ها باید حداقل CLB 5 برابر با آیلتس 5 و نمره مهارت نوشتن CLB 4 برابر با آیلتس 4 باشد. برای مهارت خواندن نیز باید نمره CLB 3.5 را بگیرید.

برای مهاجرت از طریق مدرک فنی و حرفه‌ای فقط باید در آزمون مدرک زبان جنرال شرکت کنید. در صورتی که در مهارت‌های مکالمه و شنیداری، خواندن و نوشتن نمره CLB 5 و CLB 4 بگیرید برای شما کفایت می‌کند.

چه شغل‌هایی در کانادا به مدرک فنی و حرفه‌ای نیاز دارند؟

تمام شغل‌ها و رشته‌های کاری در کانادا دسته‌بندی شده‌اند و در گروهی مختص به خود جای گرفته‌اند.

  • گروه شغلی سری 72: برق، صنعت، ساختمان و سازه
  • گروه شغلی سری 73: نگهداری و تعمیر تجهیزات تجاری
  • گروه شغلی سری 82: کارهای فنی، تولیدات وابسته همراه با سوپروایزر و کشاورزی
  • گروه شغلی سری 92: سرپرست کنترل، تولید و پردازش
  • گروه شغلی سری 632: سرآشپز و آشپز
  • گروه شغلی سری 633: قصاب و نانوا

برای مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای ابتدا لازم است شغلی را انتخاب کنید. موارد بالا تنها قسمتی از مشاغل مورد نیاز کانادا است که با استفاده از مدارک فنی حرفه‌ای ارائه می‌شوند. در واقع شما می‌توانید با هر عنوان شغلی و داشتن مدرک فنی حرفه‌ای برای مهاجرت اقدامات لازم را انجام دهید.

سابقه کاری

فردی که درخواست مهاجرت به کانادا را دارد و می‌خواهد از طریق مدرک فنی حرفه‌ای اقدام کند، باید حداقل 2 سال از 5 سال اخیر را که پرونده تشکیل نداده است، به‌طور تمام وقت کار کرده باشد.

  • حداقل ساعت کاری تمام وقت 30 ساعت در هفته است. معادل همین ساعت نیز برای کار نیمه وقت در نظر گرفته می‌شود.
  • کار تمام وقت حداقل 30 ساعت کار در هفته است که در طول یک سال برابر با 1560 ساعت می‌شود.
  • کار نیمه وقت 15 ساعت کار در هفته است که در طول دو سال برابر با 1560 ساعت خواهد شد.

مراحل ارزیابی مدرک فنی و حرفه‌ای در کانادا

برای این‌که مدرک فنی حرفه‌ای شما در کانادا مورد ارزیابی قرار بگیرد باید مراحلی را طی کنید.

آزمون علمی

در واقع افراد دارنده مدرک فنی حرفه‌ای باید به کارفرماهای کانادایی ثابت کنند که در کار خود چقدر مهارت و توانایی دارند.

برای نشان دادن این توانایی باید سابقه و تجربیات کاری خود را به اثبات برسانید. افراد مهاجر از طریق اسکایپ مصاحبه فنی می‌شوند و فرد مصاحبه شونده باید در طول آن شیوه و روش کار خود را به‌طور کامل اعلام کند.

علاوه بر این، مصاحبه فنی فرصت خوبی است تا افراد توانایی‌های خود را به کارفرماها نشان دهند.

ارزیابی مدارک

ارزیابی مدارک فنی و حرفه‌ای مهم‌ترین مورد در مهاجرت است. شخصی که قصد مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای دارد باید مدارک مستندی را ارائه دهد. این مدارک که نشان‌دهنده صلاحیت فرد هستند، می‌توانند مدارک کارآموزی یا مدرک رسمی فنی حرفه‌ای باشند.

آمادگی برای کار

در این مرحله باید آمادگی خود را برای انجام کار نشان دهید. برای نشان دادن آمادگی می‌توانید ساعات کاری خود را ارائه دهید.

علاوه بر این برای کار در کانادا باید طبق برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری، امتیازهای مورد نیاز برای مهاجرت را دریافت کنید.

امتیازات لازم برای برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری

برای مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای براساس عوامل زیر امتیازاتی به شما داده خواهد شد. بعد از دریافت این امتیازات می‌توانید از طریق برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری اقدام کنید.

  • تسلط داشتن به زبان انگلیسی
  • سن کمتر از 44 سال
  • تجربه کار در ارتباط با مدرک فنی حرفه‌ای
  • داشتن خویشاوندان در کانادا
  • تحصیل در کانادا
  • نامزدی استانی

حداقل دستمزد مهاجران با مدرک فنی و حرفه‌ای

همان‌طور که در بالا اشاره کردیم افرادی که با مدرک فنی حرفه‌ای به کانادا مهاجرت می‌کنند باید از اوضاع کار و حداقل دستمزدها در این کشور اطلاعات کافی به‌دست آورند. دانستن این اطلاعات با توجه به میزان تحصیلات و شرایط شما، می‌تواند به انتخاب محل زندگی‌تان کمک زیادی کند.

  • ایالت نوا اسکوشیا 11 دلار برای هر ساعت
  • ایالت مانیتوبا 35.11 دلار برای هر ساعت
  • ایالت ساسکاچوان 6.11 دلار برای هر ساعت
  • ایالت کبک 12 دلار برای هر ساعت
  • ایالت جزیره پرنس ادوارد 55.12 دلار برای هر ساعت
  • ایالت بریتیش کلمبیا 85.13 دلار برای هر ساعت
  • ایالت آنتاریو 14 دلار برای هر ساعت
  • ایالت آلبرتا 15 دلار برای هر ساعت

مقادیر ذکر شده در بالا به دلار کانادا هستند.

چگونه با مدرک فنی و حرفه‌ای در کانادا کار پیدا کنیم؟

چگونگی پیدا کردن کار با مدرک فنی و حرفه‌ای نیز اهمیت بسیار بالایی دارد و افراد قبل از مهاجرت باید اطلاعاتی درباره آن به‌دست آورند. زمانی که توانستید از طریق مدرک فنی حرفه‌ای خود اقامت کانادا را بگیرید، باید دنبال شغل مناسبی برای خود باشید.

در مواردی که از کارفرما پیشنهاد کاری داشته باشید و مستقیم مشغول به کار شوید نیز لازم است از نحوه پیدا کردن کار در این کشور باخبر باشید. زیرا امکان دارد بعد از گذشت مدت زمانی از کار خود برکنار شوید.

برای شروع کار در کانادا ابتدا باید مجوز Work Permit داشته باشید و برای دریافت این مجوز نیز لازم است تا با یک کارفرما مصاحبه کنید. علاوه بر این بیمه تامین اجتماعی داشته باشید و کد آن را نیز به کارفرما بدهید.

بنابراین یکی از اولین اقدامات فرد بعد از ورود به خاک کانادا، دریافت کد تامین اجتماعی است. داشتن رزومه نیز می‌تواند کمک زیادی به شخص کند. در واقع فرد می‌تواند شغل مورد نظر خود را انتخاب کند و رزومه‌اش را برای شرکت، موسسه یا کارفرما بفرستد.

در مواردی که به زبان انگلیسی تسلط کامل داشته باشید، شانس قبول شدن در مصاحبه‌های کاری خود را افزایش می‌دهید.

برای پیدا کردن شغل با مدرک فنی و حرفه‌ای علاوه بر موارد بالا می‌توانید به مراکزی بروید که برای کاریابی مهاجران تاسیس شده‌اند.

در این مطلب سعی کردیم تا درباره مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای صحبت کنیم. دارندگان این مدرک می‌توانند با تقویت زبان انگلیسی یا فرانسوی، همچنین داشتن سابقه کاری به کانادا مهاجرت کنند.دریافت ویزا از طریق مدرک فنی و حرفه‌ای یکی از روش‌های آسان مهاجرت به این کشور است و افراد از این راه معمولا بسیار راحت‌تر از روش‌های دیگر اقامت کانادا را می‌گیرند.در صورتی که قصد مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای را دارید، بهتر است هر چه سریع‌تر اقدامات لازم را انجام دهید، زیرا کانادا یک مقصد رویایی برای بیشتر مهاجران است.

2.9/5 - (7 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *