ویزای کارآفرینی کانادا

مهاجرت کارآفرینی به کانادا

در این مقاله سعی شده هر آنچه را که برای ویزای کارآفرینی کانادا نیاز دارید را به صورت کامل بررسی و پوشش بدهیم و در این بخش قصد داریم از شرایط و همچنین مزایا و معایب آن نیز اطلاع دهیم و اگر سوالی دارید در انتها مقاله سوال خود را ثبت کنید و سریعا پاسخ خواهیم داد

پس برای کسب اطلاعات لازم ویزای کارآفرینی کانادا با ادامه‌ مقاله با ما همراه باشید.

کانادا از کشورهای ثروتمند جهان به شمار می‎رود و از ثبات اقتصادی و سیاسی بالایی برخوردار است و زیرساخت‌های بسیار مناسبی هم برای انجام فعالیت‌های تجاری کلان دارد. نرخ تورم در این کشور بسیار پایین است. همچنین با وجود اینکه کانادا از لحاظ وسعت در مقام دوم دنیا قرار گرفته از جمعیت پایینی برخوردار است. به همین خاطر نیز دولت کانادا شرایط مهاجرتی به این کشور را ساده‌تر کرده و بدین ترتیب مهاجران و نیروی کار ماهر و مجرب را به خاک خود جذب می‌کند! اقتصاد رو به رشد و قدرتمند این کشور و شرایط اجتماعی، رفاهی و فرهنگی مناسب آن باعث شده مهاجران از سراسر نقاط جهان، کانادا را برای کار و زندگی خود برگزینند. مردم این کشور بسیار مهاجرپذیر و خونگرم هستند و در آن خبری از تبعیض نژادی نیست چون عمده جمعیت در آن چند ملیتی هستند. شرایط کاری در کانادا برای ایرانیان بسیار مناسب است چون نرخ بیکاری در این کشور بسیار پایین بوده و فرصت‌های شغلی بسیاری برای مهاجران در آن وجود دارند. طبق آمار سازمان شفافیت بین‌الملل، کانادا جز ده کشور برتر جهان در زمینه عدم وجود فساد اداری و اقتصادی است و یکی از محبوب‌ترین کشورها برای سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود. یکی از روش‌های تضمینی و موفقیت‌آمیز مهاجرت به این کشور از طریق اخذ ویزای کارآفرینی کانادا است که در ادامه این مطلب روش‌های انجام اینکار را بررسی می‌کنیم. اگر به دنبال پاسخ سوالات خود درخصوص ویزای کارآفرینی کانادا هستید و می‌خواهید در رابطه با هزینه‌ها، شرایط، مدارک مورد نیاز و… آن اطلاعات بیشتری پیدا کنید ادامه مطلب را از دست ندهید.

کارآفرینی کانادا چیست؟

برنامه مهاجرت کارآفرینی کانادا یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری در این کشور محسوب می‎شود و از برنامه‌های مهاجرتی استانی است. متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی باید از طریق اداره مهاجرت استان موردنظر خود به اینکار اقدام کنند. در صورتی که موفق به دریافت ویزای کارآفرینی کانادا شوید می‌توانید اقامت دائم کانادا را هم به دست بیاورید و همراه اعضای خانواده شامل همسر و فرزندان زیر سن قانونی خود به این کشور مهاجرت و در آن کار و زندگی نمایید.

در تمامی برنامه‌ها مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی متقاضیان می‌توانند با تعهد به سرمایه‌گذاری و تأسیس یک بیزینس در استان مورد نظر خود ویزای کارآفرینی کانادا را دریافت کرده و اقامت دائم این کشور را به همراه اعضای خانواده خود به دست بیاورند. اصلی‌ترین و مهم‌ترین شرط در این روش مهاجرتی هم تأسیس یک کسب و کار در کانادا است.

ویزای کارآفرینی مناسب چه افرادی است؟

کارآفرینی مسئولیتی سنگین و به شدت نیازمند سرمایه و مهارت است. دریافت ویزای کارآفرینی مزایای زیادی دارد، و با گذراندن فقط دو سال با موفقیت و اجرایی شدن برنامه‌ها، شما را به سمت دریافت ویزای کانادایی سوق می‌دهد. اما شرایط اخذ ویزای کارآفرینی کانادا آنچنان هم آسان نیست و فردی می‌تواند به آن دست یابد که واقعا در حوزه‌ی کاری خود ماهر باشد و بیزینس پلن حرفه ای و دقیقی ارائه دهد. برای اینکه ببینید واجد شرایط درخواست ویزای کارآفرینی کانادا هستید یا خیر، موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • بیزینس پلن متقاعد کننده
  • ورک پرمیت از یک سازمان معتبر و حامی
  • مدرک زبان
  • تمکن مالی
  • سرمایه اولیه مطابق قرارداد و شرایط استانی
  • سابقه کاری دو سال در مدیریت کسب و کار در پنج سال اخیر
  • کسب حداقل 35 امتیاز از 200 امتیاز(در هنگام درخواست ویزای کار و پر کردن فرم لیست امتیاز دهی برای شما لحاظ می‌شود که بر اساس سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان، سرمایه و مواردی از این قبیل برای شما امتیاز لحاظ می‌شود.)

حداقل سرمایه گذاری برای کارآفرینی کانادا

برای راه اندازی کسب و کار در کانادا، باید علاوه بر تمکن مالی به منظور گذراندن امور زندگی، باید مبلغی را هم برای سرمایه گذاری (مطابق با نوع استان و کسب و کار پیشنهادی) در نظر بگیرید. هر چقدر رقابت در استان مورد نظر بیشتر، به تناسب به سرمایه گذاری بیشتری نیاز دارید. مثلا برای کارآفرینی در تورنتو به سرمایه‌ای بیش از 600 هزار دلار کانادا و در استان‌های کم جمعیت‌تر که تقاضا برای کارآفرینی کمتر است به سرمایه حداقلی 200 هزار دلار نیاز است. بعد از اقامت دو ساله پس از دریافت ویزای کارآفرینی، در صورت اجرای صحیح بیزینس پلن و عدم ارتکاب جرم می‌توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.

وضعیت بازار کار کانادا

دولت کانادا برای برنامه‌های سرمایه‌گذاری خیلی حساب شده و دقیق عمل می‌کند و از کارآفرین توقع دارد که مطابق با قوانین و قرارداد، پیش رفته و انتظارات دولت را برآورده کند. اگر موفق به اخذ ویزای کارآفرینی شدید، وظایف سنگینی بر دوش شما قرار می‌گیرد که باید مطابق آن پیش روید در غیر اینصورت احتمال مصادره شدن اموال شما وجود دارد. (البته نرخ مصادره اموال در کانادا 1 است و بستری امن برای سرمایه گذارهای خارجی به حساب می‌آید.) بنابراین پیش از درخواست همه‌ی جوانب را در نظر گرفته و با وکیل مهاجرت حرفه ای وارد مشورت شوید.

در نظر گرفتن معیارهای اقتصادی و تجاری کانادا

آمار گرفتن وضعیت بازار کار کانادا در استان‌های مختلف آن کار سختی نیست. چون کانادا مشتاقانه پذیرای سرمایه‌گذران با انگیزه است، با جزئیات وضعیت مشاغل و بازار کار را در سایت‌های رسمی خود اعلام می‌کند. مثلا در لیست مشاغل کانادا که به نام NOC معروف است، می‌توان با کمی جستجو بازار کار مشاغل پرطرفدار و کمبود نیروی کاری را در استان‌های مختلف را جویا شد.

بنابراین باتوجه به حرفه‌ای که دارید از تعمیر ماشین تا مدیریت و فناوری IT در جستجوی جایگاه مناسب شغلی در کانادا باشید. از دیگر مواردی که برای سرمایه گذاری در هر جامعه‌ای باید به آن دقت کرد، نرخ مصادر اموال، نرخ بهره بانکی و نرخ تورم است. یادتان باشد که قبل از اقدام تمامی این موارد را با دقت و وسواس بررسی کنید.

مراحل مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کارآفرینی

بعد از بررسی دقیق تمامی شرایط و ضوابط و مشورت با کارشناسان، می‌توانید در چهار مرحله برای اخذ ویزای کارآفرینی اقدام کنید.

  • مرحله‌ی اول انتخاب استان مورد نظر است. هر استان مطابق با شرایط جغرافیایی و اقتصادی، نیازمند نیروهای کاری و سرمایه‌گذاراست. بنابراین باید علاوه بربررسی شرایط  کار و اجرایی شدن برنامه‌هایی که در نظر دارید، موقعیت جغرافیایی، جمعیت و شغل مورد نیاز آن منطقه را نیز در نظر بگیرید.
  • مرحله دوم  آماده سازی یک بیزینس پلن قوی و حساب شده است. برنامه‌ی کاری دقیق تضمین کننده‌ی موفقیت شما است. هرچقدر در این مرحله بیشتر زمان بگذارید و بیشتر بررسی کنید، آینده‌ی شغلی خود را محکم‌تر ساخته‌اید.
  • مرحله سوم مرحله‌ی ارسال مدارک جمع آوری شده است. شما با ساخت پروفایل، تکمیل فرم و ارسال درخواست، باید مدت را (حدودا 6 ماه)، منتظر پاسخ اداره‌ی مهاجرت کانادا بمانید.
  • در مرحله چهارم، بعد از ارسال ایمیل موافقت با درخواستتان، از شما برای مصاحبه حضوری و معرفی آنچه که برای کارآفرینی در سر دارید، دعوت می‌شود.

شرایط کارآفرینی در کانادا

کانادا با بیش از صد برنامه مهاجرتی، شرایط انعطاف‌پذیر و خاصی برای متقاضیان فراهم کرده است. بنابراین روش‌های مهاجرتی به کانادا فقط به ویزای تحصیلی یا محدود به سن خاصی نیست. ویزای کارآفرینی یکی از روش‌های پرطرفدار برای مهاجران، مخصوصا برای افرادی است که در کشور خود سابقه‌ی خوب مدیریتی دارند و تنها دغدغه‌ی آن‌ها رها کردن کسب و کارشان هست، پیشنهاد خوبی است. سه عامل مهمِ انگیزه، تخصص و سرمایه، اخذ ویزای کارآفرینی شما و در نهایت دریافت اقامت دائم کانادا را تضمین می‌کنند.

شرایط کارآفرینی در کانادا شامل موارد زیر است:

  • برخورداری از سهام کسب و کار یا مالکیت یک بیزینس
  • برخورداری از سابقه درخصوص مدیریت فعالانه یک بیزینس (باید طبق دستور کار استان مورد نظر باشد.)
  • ایجاد فرصت شغلی برای شهروندان کانادایی (استخدام حداقل یک نیروی کار کانادایی)
  • ارائه کردن گواهی سلامت
  • ارائه کردن گواهی عدم سوءپیشینه
  • برخورداری از سرمایه کافی (طبق شرایط اعلام شده در دستور کار استان موردنظر- هر استان از دیگری متفاوت است.)
  • کسب حداقل امتیاز موردنیاز برای استان موردنظر از مجموع امتیازات تعیین‌شده

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا با توجه به شرایط سرمایه‌گذاری و استان مورد نظر فرق می‌کنند با این حال برخی از مدارک اصلی شامل مواردی هستند که در ادامه به آن‌ها اشاره شده است:

  • مدرک تحصیلی
  • مدارک اثبات‌کننده سابقه مدیریتی در طی 5 سال گذشته
  • مدارک شخصی شامل شناسنامه، کارت ملی و…
  • مدرک اثبات‌کننده دانش زبان انگلیسی یا فرانسوی
  • مدارک اثبات‌کننده حداقل سرمایه مورد نیاز برای کارآفرینی
  • طرح کسب و کار و کارآفرینی (بیزینس پلن)

هزینه ویزای کارآفرینی کانادا

با وجود آنکه نمی‌توان هزینه دقیقی برای این موضوع مشخص کرد وحداقل مبلغ موردنظر با توجه به استان محل کارآفرینی متغیر است حداقل هزینه دریافت ویزای کارآفرینی کانادا 100 هزار دلار بوده که این مبلغ می‌تواند به 600 الی 800 هزار دلار کانادا هم برسد.

مهاجرت کارآفرینی کانادا

برنامه مهاجرت کارآفرینی استان نوا اسکوشیا کانادا

تمامی برنامه های سرمایه گذاری کانادا و‌ برنامه های کار آفرینی استانی از حالت اقامت دائم به ورک‌پرمیت و یا به عبارتی به ویزای کار تغییر پیدا کرده اند.

در این برنامه ها فرد ‌متقاضی مهاجرت کانادا در بدو ورود با ویزای کار کانادا وارد کانادا می شود.در این دسته از برنامه ها فرد پس از مهاجرت به کانادا و پس از سرمایه گذاری کردن در استان مربوطه با پرداخت مالیات و‌ استخدام کردن کارکنان تمام وقت و ایجاد شغل می‌توانند اقامت دائم کانادا را اخذ کنند. برنامه کارآفرینی نوا اسکوشیا نیز همانند برنامه های دیگر از این قانون پیروی می‌کنند.در برنامه کارآفرینی نوا اسکوشیا، فرد در ابتدا با ویزای کار کانادا وارد می‌شود و سپس با خرید یک بیزینس با سرمایه حداقل ۱۵۰ هزار دلار کانادا و مدیریت کردن بیزینس در یک فاصله زمانی ۱ ساله می‌تواند اقامت دائم کانادا را دریافت کند.

شرایط مورد نیاز این برنامه

  • دارایی شخص متقاضی و همسر وی (شامل اسناد املاک و حسابهای بانکی) باید بیشتر از ۶۰۰ هزار دلار باشد و دارایی های شما با دلار دولتی حساب می‌شود.
  • فرد متقاضی باید حداقل ۱۱۵ امتیاز از برنامه مهاجرتی این استان را کسب کند.
  • فرد متقاضی باید در ۳ سال گذشته مدیریت بیزینس خود را داشته باشد و حداقل ۳۴٪ سهام بیزینس برای وی باشد و برای افرادی که سابقه مدیریت کردن بیزینس را دارند باید فرد در ۱۰ سال گذشته ۵ سال را سابقه مدیریت داشته باشد.
  • داشتن مدرک زبان ایلتس و یا مدرک زبان CLB5
  • فرد متقاضی باید دارای حداقل مدرک دیپلم باشد.
  • فرد متقاضی باید یک سفر کاری به استان مورد نظر را داشته باشد.

مراحل اجرایی شدن  برنامه کارآفرینی نوا اسکوشیا:

مرحله نخست تشکیل دادن پروفایل (EOI) برای فرد متقاضی در استان نوا اسکوشیا

  • مرحله بعدی دریافت ITA
  • مرحله سوم مصاحبه فرد با استان مربوطه و توافق نامه بین وی و استان مربوطه
  • مرحله چهارم گرفتن ویزای کار کانادا و ثبت بیزینس در استان نوا اسکوشیا
  • مرحله بعدی در یافت دعوتنامه از این استان
  • مرحله نهایی در خواست فرد متقاضی برای اخذ اقامت دائم کانادا

این برنامه دارای شرایط خاصی است که مدام دچار تغییر و تحول می شود. لطفا برای کسب آخرین اطلاعات و جزییات با مشاورین ما در تماس باشید.

برنامه مهاجرت کارآفرینی استان نیوبرانزویک کانادا

قابل توجه کسانی که از این پروگرام قصد مهاجرت به کانادا را دارند، باید در جریان باشند برنامه کارآفرینی این استان که می‌توان از آن تنها به عنوان برنامه سرمایه گذاری در کانادا یاد کرد و منجر به اقامت دائم کانادا می‌شد، بسته شده است.

به احتمال خیلی زیاد این برنامه کارآفرینی مانند سایر استان‌های کانادا نیز به حالت ورک‌پرمیت تغییر خواهد کرد و در ابتدا اقامت دائم کانادا به متقاضیان داده نمی‌شود.

هم اکنون استان‌های کشور کانادا مانند انتاریو، بریتیش کلمبیا، منیتوبا، ساسکاچوان، نوا اسکوشیا و پرنس ادوارد همگی دارای برنامه‌های کارآفرینی استانی هستند که همگی این استان‌ها در ابتدا باید با ویزای کار کشور کانادا وارد کانادا شده و یک طرح بیزنسی ارائه دهند.

در صورت قبولی، ویزای کار کانادا را اخذ کرده و پس از آن باید طرح ارائه شده را در استان مورد نظر اجرایی کنند و پس از آن اقامت دائم کانادا را دریافت کنند.

پس از اینکه فرد مهاجرت به کانادا را انجام داد پس از کارکرد بین یک تا دو سال، (البته شرایط هر استان با استان دیگر فرق دارد) و در صورت تایید مقدار سرمایه گذاری ارائه شده در طرح تجاری مقدماتی می‌توانید اقامت دائم کانادا را دریافت کنید.

نکته ای که قابل توجه می باشد اینست که برنامه سرمایه گذاری کبک هنوز باز می‌باشد و از آن به عنوان تنها برنامه سرمایه‌گذاری کانادا می توان نام برد که از ابتدا تبدیل به اقامت دائم کانادا می‌شود و عملا هیچ برنامه سرمایه‌گذاری در کانادا وجود ندارد که پس از مهاجرت به کانادا منجر به اقامت دائم کانادا شود.

برنامه کارآفرینی استان اونتاریو

شهر اونتاریو یکی از استان‌های قدرتمند و بزرگ کشور کانادا است. مرکز شهر اونتاریو تورنتو و اتاوا، پایتخت کانادا نیز در این استان قرار دارد. حدود 52 درصد از کل تولیدات کشور در این استان شکل می‌گیرد، بنابراین طبیعی است که کارآفرینی در این استان به شدت رقابتی باشد.

سابقه مدیریتی 2 تا 5 سال و مدرک زبان معتبر فقط بخش کوچکی از ملزومات سفر با ویزای کارآفرینی در این منطقه است. سرمایه در حدود 600 هزار دلار و ایجاد شغل حداقل برای 2 نفر از شهروندان از دیگر مقررات کارآفرینی در این استان است. رقابت بالا در این منطقه، نیازمند طراحی کسب و کار قوی برای قانع کردن اداره مهاجرت کانادا است که می‌توان گفت سخت‌ترین بخش ماجرا است.

برنامه کارآفرینی آلبرتا

شهر آلبرتا با مرکز ادمونتون، منطقه‌ی نفت خیز کشور کانادا است. اقتصاد منطقه‌ی البرتا توسط صنعت انرژی شکل گرفته است و یکی از اشتغالزاترین بخش‌های کانادا است. برای برنامه کارآفرینی مناطق کم جمعیت‌تر شانس موفقیت بیشتری را دارد. حداقل میزان دارایی 300 هزار دلار، سابقه مدیریت حدود 3 الی 4 سال و ایجاد شغل برای یک فرد کانادایی از ویژگی‌های مهم مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری در شهر آلبرتای کانادا است.

برنامه کارآفرینی استان ساسکاچوان

استان ساسکاچوان در غرب کانادا است و با هزینه‌های پایین زندگی، مکان مناسبی برای جذب مهاجران است. اقتصاد این شهر پیشتر بر کشاورزی و معدن و در حال حاضر به سمت فناوری و خدمات اقتصادی و مالی مثل شرکت‌های بورس و بیمه تغییر پیدا کرده است.

شهر ساسکاچوان برای متقاضیان 20 تا 54 سال که قصد مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری را دارند، آماده پذیرش است. برای کارآفرینی در این شهر، مدرک زبان با تسلط کافی و سرمایه‌ی حدود 550 هزار دلار کانادا از ملزومات است.

برنامه مهاجرت کارآفرینی استان منیتوبا کانادا

از ابتدای سال ۲۰۱۸ روند اخذ اقامت از طریق استان منیتوبا با تغییرات گسترده‌ای همراه بود و شرایط آن نسبت به گذشته تغییرات اساسی داشته است.در گذشته با پرداخت ۱۰۰ هزار دلار و‌ دارا بودن یکسری شرایط منجر به اخذ اقامت می‌شد ولی با توجه به قوانین جدید دیگر در ابتدا منجر به اقامت نمی‌شود و در ابتدا با ویزای کار وارد استان شده و‌ در صورت خرید بیزینس و ایجاد شغل منجر به اقامت می‌شود.

در زیر برای شما شرایط جدید این پروگرام را توضیح می‌دهیم:

برنامه جدید استان منیتوبا برای مدیران شرکت و صاحبین مشاغل معمولا مناسب‎تر می‌باشد.

شخص متقاضی بعد از اخذ ویزای کار طی ۲ سال این فرصت را داراست که یک بیزینس را خریده و راه‌اندازی کند و در صورت موفق بودن بیزینس فوق می‌تواند ویزای کار خود را تبدیل به اقامت کند و باید به این نکته توجه کرد که دیگر مانند پروگرام قبلی احتیاج به ودیعه ۱۰۰ هزار دلاری نمی‌باشد.

شرایط برنامه استانی منیتوبا:

  • فرد متقاضی بایستی اثبات کند که در ۵ سال گذشته دارای ۳ سال سابقه کاری و یا مدیریتی در یک بیزینس باشد.
  • فرد متقاضی باید دارای ایلتس ۵ زبان انگلیسی باشد.
  • فرد متقاضی باید اثبات کند که دارایی خالص به مبلغ ۶۰۰ هزار دلار در کشور خود را داراست.
  • فرد متقاضی باید حداقل مدرک تحصیلی دیپلم را دارا باشد.
  • فرد متقاضی باید با خرید یک بیزینس به مبلغ ۲۵۰ هزار دلار در شهر وینیپگ که مرکز منیتوباست و یا اطراف وینیپگ ۱۵۰ هزار دلار و استخدام کردن تمام وقت یک نیروی کانادایی
  • فرد متقاضی باید بیزینس پلن مربوط به شغل خود را ارائه کند.
  • فرد متقاضی باید سفری به استان منیتوبا داشته باشد که امتیازات لازم را کسب کند.
  • درصورت متاهل بودن، همسر ایلتس ۵ داشته باشد.

برنامه مهاجرت کارآفرینی استان پرنس ادوارد‌

برنامه سابق پرنس ادوارد که در اواخر سپتامبر ۲۰۱۸ بسته شد که قبل از بسته شدن با پرداخت مبلغ ۲۰۰ هزار دلار و یک سری شرایط دیگر مانند شرایط سنی و داشتن مدرک ایلتس و … منجر به اقامت می‌شد ولی بعد از بسته شدن این پروگرام مانند استان منیتوبا به سمت ورک‌ پرمیت پیش رفت.

و‌ می‌توان گفت شرایط دریافت اقامت را مشروط به ایجاد بیزنس کرده است دقیقا همانند آنچه در استان‌های بریتیش کلمبیا و انتاریو و منیتوبا در جریان است.

در برنامه جدید دیگر به هیچ عنوان نمی‌شود صرفا با پرداخت مبلغی بعنوان ودیعه اقامت را دریافت کرد بلکه در ابتدا بایستی با دریافت اجازه کار وارد استان پرنس ادوارد شد و بیزینس مورد نظر خود را شکل داد و پس از آنکه به تایید اداره مهاجرت پرنس ادوارد رسید به شما اقامت دائم داده می‌شود.

در زیر می‌توانید با شرایط جدید این پروگرام آشنا شوید:

  • نیازی به سپرده امانی ۲۰۰ هزار دلار نیست.
  • پروسه رسیدگی ویزای کار در کمنر از چهار ماه انجام می‌شود.
  • حداقل سطح زبان انگلیسی ایلتس ۴ می‌باشد که به هیچ عنوان نمره بالایی نمی‌باشد.
  • به هیچ عنوان جمع میزان دارایی شما در کشورتان دیگر ملاک‌ نیست.

به دلیل رقابت موجود در این برنامه مهاجرتی بهترین کاندیدا انتخاب می‌شود و بهترین کاندیدا کسی است که امتیاز او بیش از ۱۳۹ از مجموع ۲۰۰ امتیاز باشد.

اما در زیر می‌توانید با جدول امتیاز‌بندی جدید آشنا شوید:

  • سن (حداکثر ۲۰ امتیاز برای سن ۲۵ تا ۴۵ سال )
  • زبان انگلیسی (بین ۱۰ تا ۴۰ امتیاز برای سطح ایلتس پنج به بالا)
  • تحصیلات (بین ۱۲ تا ۲۰ امتیاز برای تحصیلات دانشگاهی)
  • سابقه مالکیت بیزنس (حداکثر ۵۰ امتیاز)
  • نامه حمایت صادره از انجمن‌های شهری در جزیره (حداکثر ۳۵ امتیاز)
  • قدرت انطباق با محیط (حداکثر ۳۵ امتیاز برای عواملی شامل سابقه کار همسر، زبان انگلیسی همسر، سابقه کشاورزی)
  • تمکن مالی در ایجاد بیزنس به مبلغ حداقل ۱۵۰ هزار دلار

ویزای کار دو ساله خواهد بود و متقاضی متعهد است در فاصله دو سال از تاریخ اخذ ویزای کار در جزیره حداقل برای مدت ۱۲ ماه اقامت داشته باشد و بیزنس خود را اداره کند.

برنامه کارآفرینی یوکان

شهر یوکان شهری سرد و کم جمعیت است؛ بنابراین برای اینکه در این شهر کارآفرینی موفقی شوید، باید حسابی جوانب به دست آوردن نیروی کار و شرایط جغرافیایی منطقه را مورد بررسی قرار دهید. برای توافق بر سر دریافت ویزای کارآفرینی توانایی سرمایه گذاری حداقل 300 هزار دلار کانادایی حائز اهمیت است. داشتن حداقل مدرک دیپلم و سه سال سابقه کار مدیریتی مرتبط، از شرایط کارآفرینی دراستان یوکان است.

برنامه ریزی کارآفرینی در نیوفاندلند و لابرادور

نیوفاندلند و لابرادور از استان‌های شرقی کانادا هستند و اقتصاد این منطقه معمولا بر پایه کشاور و ماهیگیری است. برای اینکه واجد شرایط برنامه کارآفرینی نیوفاندلند و لابرادور باشید باید در رده‌ی سنی 21 تا 59 سال، آشنا به زبان انگلیسی و یا فرانسه ، سرمایه شخصی حدود 600 هزار دلار برای تأمین امورات زندگی و سرمایه 200 هزار دلاری برای تدارک یک کسب و کار باشید.

برنامه مهاجرت کارآفرینی استانی بریتیش کلمبیا کانادا

اقامت از طریق برنامه تجاری این استان به ۳ دسته تقسیم می‌شود:

دسته اول کار‌آفرینی، دسته دوم کار‌آفرینی منطقه‌ای و دسته آخر هم دسته پروژه‌های استراتژیک می باشند.

گروه اول: کارآفرینی

شرایط برای این گروه به شرح موارد زیر می‌باشد:

  • سرمایه‌گذاری در یک کار معتبر و سرمایه‌گذاری به میزان حداقل ۴۰۰ هزار دلار که تجربه ثابت کرده با سرمایه ۴۰۹ هزار دلار نمی‌توانید شغلی را اجرایی کنید و این مبلغ باید بسیار بالاتر باشد.
  • با شروع شغل بایستی حداقل ۳ کارمند تمام وقت کانادایی به مدت ۲ سال استخدام کنید.
  • میزان دارایی خالص شما بایستی کمتر از ۸۰۰ هزار دلار نباشد.
  • فرد متقاضی می‌تواند یک شخص را به عنوان شریک و یا دستیار به همراه خود به اداره مهاجرت معرفی کند.

گروه دوم: کار‌آفرینی منطقه‌ای

این گروه هم دارای شرایط خاص خود می‌باشد با این تفاوت که کار‌آفرین بایستی خارج از محدوده شهر ونکوور آن را ایجاد کند و باید شغلی را به وجود آورد که تمام وقت باشد و در طی دوره ۲ ساله با استخدام نیروی کار کانادایی. نکته اینجاست که نمی‌تواند کسی را به عنوان شریک به همراه خود به اداره مهاجرت معرفی کنند.

شرایط برای این گروه به شرح زیر می‌باشد:

  • میزان سرمایه‌گذاری در بک بیزینس باید بیشتر از ۲۰۰ هزار دلار باشد.
  • میزان دارایی شخص باید بیشتر از ۴۰۰ هزار دلار باشد.

گروه سوم: پروژه‌‌های استراتژیک

در این گروه بر‌عکس گروه‌های قبل محدوده خاص منطقه‌ای وجود ندارد و شرایط آن به شرح زیر می‌باشد:

  • سرمایه‌گذاری در یک بیزینس حداقل باید ۵۰۰ هزار دلار باشد.
  • استخدام حداقل ۳ نفر نیروی کار کانادایی تمام وقت طی یک زمان ۲ ساله
  • فرد می‌تواند با خود ۵ نفر را به عنوان شریک یا کارمند متخصص به اداره مهاجرت معرفی کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید. (مهاجرت از طریق برنامه مهاجرتی بریتیش کلمبیا)

برنامه مهاجرت کارآفرینی استان کبک کانادا

استان کبک در قیاس با پروگرام اقامتی دولت فدرال دارای پروگرام اقامتی مشابهی می‌باشد و فقط تفاوتشان در این است که در استان کبک نیازی به استارت آپ ویزا نیست و به خاطر همین دلیل این دسته اقامت از طریق تخصص در کنار پروگرام‌های سرمایه‌گذاری و کار‌آفرینی و خود اشتغالی در یک گروه قرار گرفته شده است.

این دسته از ۴ بخش یا زیر مجموعه تشکیل شده است:

شرایط برای اقامت از راه سرمایه‌گذاری و‌ کارآفرینی و خود اشتغالی دقیقا مشابه با فدرال است و به خاطر همین بررسی پرونده های این استان ۲ مرحله‌ای می‌باشد.

در ابتدا باید استان کبک هم فرد را انتخاب کند و‌ بعد گواهی انتخاب صادر شود و‌ مرحله بعد برای بررسی مجدد در مواردی مانند پزشکی، امنیتی، سوء پیشینه و در آخر به دولت فدرال ارجاع می‌شود.

نکته مهم این است که در تمامی این پروگرام‌ها شخص متقاضی می‌بایست به زبان فرانسه آگاهی داشته باشد و دارای حداقل مدرک B2 باشد و حداقل دارایی و سرمایه فرد باید ۱۰۹ هزار دلار باشد.

متخصصان و کارگرین ماهر استان کبک:

یک فرد متخصص می‌تواند دارای اقامت دائم استان کبک کانادا شود در صورتی که مبلغ ۷۵۷ دلار کانادایی پرداخت کند و‌ مدارک مورد نیاز این پروگرام را به سازمان مهاجرتی کبک در مونترال ارسال کند و اگر واجد شرایط این پروگرام باشد، مانند دسته اول انتخاب فرد بر اساس امتیاز است.

فرایند صدور ویزا در این پروگرام در ۲ مرحله است:

مرحله اول توسط خود استان بوده و مرحله بعد توسط دولت کانادا می‌باشد و در صورتی که فرد قبول شود به فرد گواهی سی اس کیو داده می‌شود.

فرد با گواهی اس کیوی خود می‌تواند مدت ۱ سال در خواست ویزای اقامت از دولت کانادا کند.

بعد از ورود به کشور کانادا و زندگی کردن در استان کبک از امتیازات زندگی در کبک برای تحصیل و موارد دیگر استفاده کند.

شرایط اولیه:

  • فرد حداقل ۱۳ سال سابقه تحصیلات داشته باشد.
  • دارا بودن مدرک زبان فرانسه در سطح متوسط و یا پیشرفته.
  • داشتن پیشنهاد شغلی از استان کبک.
  • مجموع امتیازات برای صدور گواهی برای افراد مجرد ۵۵  و برای افراد متاهل ۶۳ می‌باشد این امتیازات با دارا بودن شرایط زیر تامین می‌شود.
  • سن باید بیشتر از ۱۸ سال باشد. (۱۶ امتیاز برای سن ۲۱ سال تا سن ۵۰ سال است.)
  • در صورتی که مقصد خود و توانایی خود را برای زندگی در این استان ثابت کنید ۶ امتیاز کسب می‌کنید.
  • تجربه در کبک ۸ امتیاز دارد که بر اساس تجربه تحصیل فرد و یا همسر وی می‌باشد.

تخصص و تحصیلات باید در یکی از ۴ سطح زیر باشد:

سطح پایین C/D سطح بالا A/D-
کشاورزی، پرستاری افراد سالمند یا کودکان، حداکثر امتیاز ۲۸ می باشد که ۱۶ امتیاز به زمینه تخصص و ۱۱ امتیاز به سطح تحصیلات.
داشتن زبان فرانسه باید دست کم در سطح متوسط و یا پیشرفته طبق گواهی TAF و TSF ضروری است و این در حالی است که ۱۶ امتیاز مربوط به زبان فرانسه و ۶ امتیاز مربوط به زبان انگلیسی است.
داشتن شرایط تمکن مالی اجرای زندگی برای ۱ سال اول شخص متقاضی.
داشتن پیشنهاد شغلی که حداقل ۱۰ امتیاز دارد.
در صورت متاهل بودن همسر شما میتواند امتیازاتی کسب کند که شامل سن، میزان تحصیلات و داشتن مدرک زبان می باشند که میتواند ۱۶ امتیاز داشته باشد.
داشتن فرزند ۸ امتیاز دارد.

دارندگان تجربه ساکنین استان کبک:

برخلاف گروه متخصصین استان، در این دسته انتخاب فرد، بر طبق مجموع امتیاز نمی‌باشد ولی شخص باید شرایطی را دارا باشد و فرد متقاضی که به صورت کارگر و یا دانشجو حضور دارد مدارک‌ خود را باید به اداره مهاجرت در مونترال ارسال کند و در صورت واجد شرایط بودن اقامت خود را بگیرد.

  • فرد بایستی حداقل ۱۸ سال سن و دارای سی ای کیو باشد.
  • فردی که فارغ التحصیل استان کبک شده است در فاصله کمتر از ۳۶ ماه از فارغ التحصیلی می‌تواند درخواست اقامت دهد.
  • باید ثابت کند قصد دارد در استان کبک زندگی کند.
  • مسلط بودن به زبان فرانسه براساس ارائه گواهی زبان
  • توانایی گذراندن زندگی حداقل برای ۳ ماه اول

مهاجرت از طریق تخصص فدرال

این نوع اقامت شامل ۶ زیر گروه است که موارد زیر را در بر می گیرد:

  • متخصص یا کارگر ماهر فدرال
  • متخصص یا کارگر ماهر کبک
  • تاجر ماهر فدرال
  • داشتن تجربه کار در کشور کانادا
  • داشتن تجربه کار در استان کبک
  • متخصصین نامزد استانی
  • نقطه مشترک تمامی افراد یاد شده، دارا بودن تخصص است.

متخصصص و یا کارگرین ماهر کانادا:

یک نیروی متخصص می‌تواند با پرداخت ۱۵۰ دلار کانادا و ارسال مدارک به اداره مرکزی مهاجرت در شهر سیدنی واقع در استان نوا اسکوشیا (چنانچه واجد شرایط باشد) اقدام به درخواست ویزا نماید:

  • فرد باید تجربه کار به صورت فول تایم در سطوح حرفه‌ای و تکنیکی و تجاری و یا مدیریتی را دارا باشد.
  • دارای پیشنهاد معتبر شغلی از یک شرکت کانادایی
  • دانشجوی خارجی فارغ‌التحصیل دوره دکتری از کشور کانادا
  • دارا بودن تمکن مالی مناسب برای گذران زندگی

مزایای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا 

موافقت با اخذ ویزای کانادا یعنی قبول سرمایه گذاری در کانادا و ورود به قطب اقتصاد دنیا! سرمایه گذاری در کانادا از طریق ویزای کارآفرینی اگرچه شما را در برابر قوانین سفت و سختی قرار می‌دهد، اما اگر بیزینس پلن قوی و حساب‌شده‌ای داشته باشید مزایای زیادی برایتان خواهد داشت.

اقامت دائم در کانادا و در نهایت دریافت پاسپورت کانادا، یکی از مزایای کارآفرینی در کانادا است. فقط کافی است که به مدت دو سال مطابق با قرارداد، اهدافتان اجرایی شده باشد.
بعد از دوسال تلاش و اجرایی شدن اهداف، می‌توانید خانواده که شامل همسر و فرزندان زیر 22 سال می‌شود، در کنار خود داشته باشید.
کارآفرینی در کانادا با ارزش است و از سوی دولت حمایت می‌شود. بنابراین می‌توانید روی قوانین حمایتی و کمک‌های دولتی حساب کنید.

معایب ویزای کارآفرینی کانادا

کارآفرینی در هر کشوری و حتی برای همزبان‌های خود، کار پرمسئولیت و پرچالشی است؛ چه برسد برای کشوری دیگر که بومی آنجا نیستید و همانند بومی‌ها با فرهنگ و قوانین و زبان آن‌ها تسلط ندارید! مطمئنا در ابتدا برای پیش رفتن مطابق قرارداد و اهدافتان دوسال پراسترس را پشت سر خواهید گذاشت. اما به‌محض اینکه قلق کار دستتان بیاید و جابیافتید همه چیز روال خواهد شد و با حمایت دولت از کارهای تازه تأسیس، پیشرفت خواهید کرد و به سود می‌رسید. از سختی‌های کارآفرینی در کانادا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رقابت تنگاتنگ مخصوصا در شهرهای بزرگ مثل تورنتو
  • موانع فرهنگی و زبانی
  • تمکن مالی
  • دسترسی سخت به بازار هدف در آسیا

اخذ اقامت دائم کانادا با ویزای کارآفرینی

شرایط سرمایه گذاری برگشت پذیر (که میزان آنها بستگی به استان مورد نظر دارد) که شهر های تورنتو و‌ ونکوور پر‌هزینه‌ترین آنها می‌باشند.

عدم نیاز به انجام سرمایه‌گذاری تا قبل از ورود به کشور کانادا (فرد متقاضی این فرصت را دارد که در یک بازه زمانی ۶ الی ۱۲ ماه از زمان ورود به کانادا استارت بیزینس خود را بزند)

سرعت بسیار بالای رسیدگی به این پرونده‌ها نسبت به سایر پرونده‌های مهاجرت کانادا از نکات مثبت و مهم این پروگرام است.شخص که متقاضی این پروگرام اقامتی است در ابتدا باید صاحب دارایی حداقل ۳۰۰ هزار دلاری باشد و باید ثابت کند که این وجه را از طریق قانونی کسب کرده است.

فرد متقاضی این نوع از پروگرام باید ثابت کند که سابقه مدیریت حداقل یک بیزینس را در ۳ سال گذشته دارا بوده است.

فرد متقاضی این پروگرام باید یک تعهد نامه مبنی بر اینکه یک شرکت فعال کانادایی احداث‌ می‌کند در یک آدرس و‌ مکان مشخص شده و مدت زمان دقیق آنرا مشخص می‌کند و حداقل یک کارمند تمام وقت کانادایی را که از اعضای خانواده خود نباشد استخدام می‌کند را به امضا برساند.و باید دولت را متقاعد کند که تعهدات خود را حداکثر در مدت زمان ۳ سال انجام دهد و در صورتی که در این مدت تخلف کند این ویزا باطل می‌شود.

4.9/5 - (7 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *