دریافت ویزای استارت آپ همراه با لیست هزینه

یکی از بهترین و امن ترین روش های دریافت اقامت PR و ویزای کانادا از طریق دریافت ویزای استارت آپ کانادا می باشد. در چند سال اخیر دولت کانادا توجه ویژه ای به استارت آپ ها داشته و بمنظور پیشرفت اقتصادی و بهبود شرایط بازارش از ایده پردازان و صاحبان کسب و کار های استارت آپی خارجی دعوت به همکاری و حضور در کانادا می کند.

این بدین معناست که بستر بسیار خوب و مناسبی برای شروع استارت آپ ها در این کشور فراهم شده و به طبع رسیدگی به پرونده های درخواست این نوع ویزا نیز با سرعت عمل بالایی توسط اداره مهاجرت این کشور پیگیری می شود.

استارت آپ به طور کلی به کسب و کار و ایده هایی نو که معمولا در حوزه تکنولوژی هستند گفته می شود که برای حل یک مشکل بوجود می آیند. شاید باورش سخت باشد اما دریافت این ویزا نیاز به سرمایه های بالای هم ندارد که در ادامه این مقاله تمام موارد و شرایط لازم برای شما به طور مختصر توضیح داده خواهد شد پس با ما همراه باشید.

 

شرایط کلی دریافت ویزای استارت آپ کانادا

اولین کار برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا داشتن ایده و شرایط کلی مناسب است. شرایطی نظیر سابقه کار و تحصیلات و سطح زبان شخص.
درست است که پیش نیاز دریافت ویزای استارت آپ کانادا داشتن ایده است اما در صورتیکه از شرایط کلی خوبی برخوردار باشید  ایده های قابل تایید و پذیرش از سوی اداره مهاجرت کانادا برای ارائه به شما (با توجه به حوزه تخصص و تحصیلات شما) دارد که باعث می شود با کمترین هزینه و در اسرع وقت نه تنها برای خود بلکه برای کل اعضای خانواده اقامت دائم دریافت کنید!
البته شرایط مختلفی در زمان انجام پروسه های دریافت ویزای شما وجود دارد که مهمترین نکته این است که امور شما در کدام دفتر پیگیری میشود.
فراموش نکنید که در صورت موفقیت در این پروسه به شما و کل اعضای خانوداتان اقامت دائم داده می شود و از همان لحظه ورود شما شهروند کانادا خواهید بود.
شهروندی که می تواند از تمام شرایط زندگی از جمله امکانات آموزشی و پزشکی استفاده نماید. برای این منظور شما علاوه بر ویزای کانادا نیاز به تاییدیه اقامت دائم یا همان CORP دارید که شامل عکس و اطلاعات هویتی شماست و باید کاملا ماناسب با اطلاعات پاسپورتتان باشد.
یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه داشه باشید شاخص مالیات کشور کاناداست. طبیعتا راه اندازی یک استارت آپ نیاز به استخدام کارمندانی دارد که باید به آن ها حقوق پرداخت شود و همچنین هزینه های مالیات و بیمه آن ها نیز بعهده شماست. جالب است بدانید آخرین نرخ تعیین شده برای مالیات بر درآمد هر شخص هم ۳۳ درصد است.

پیشنهاد سردبیر  استارتاپ های موفق کانادا

 

دریافت تاییدیه ایده استارت آپ کانادا

فراموش نکنید که هر ایده ای بعنوان استارت آپ مورد پذیرش نیست. ایده شما باید تمام شرایط قبول شدن را داشته باشد تا بتوانید از امتیازات آن برخوردار شوید.
همچنین بعد از دریافت تاییدیه ایده تان توسط اداره مهاجرت شما باید از یکی از ۳ سازمان زیر نیز تاییدیه کسب کنید:

۱- angel investor
۲- venture capital
۳- business incubators
در مقاله استارت آپ کانادا مزایای دریافت حمایت از سازمانهای بالا و نوع فعالیتشان به صورت جزیی تر توضیحاتی داده شده است.
اما در این حد نیاز است بدانید که برای دریافت تاییدیه حمایت از این سازمانها، سرمایه گذاران زیرمجموعه انجل اینوستر باید حداقل ۷۵.۰۰۰ دلار کانادا، ونچر کپیتال حداقل ۲۰۰.۰۰۰ دلار کانادا روی استارت آپ شما سرمایه گذاری کنند.
اما اگر از اینکیوبیترز بتوانید حمایت کسب کنید بدون اینکه نیازی به سرمایه گذاری آن ها باشد حمایتشان مورد تایید خواهد بود.

 

هزینه های راه اندازی استارت آپ در کانادا

شاید باور کردن این موضوع سخت باشد اما برای راه اندازی استارت آپتان در کانادا در صورت دریافت حمایت از سازمانهای بالا شما نیاز به هیچ سرمایه گذاری ندارید!

تنها هزینه هایی که باید پرداخت کنید مربوط به هزینه های زندگی و دریافت ویزای شما می شوند که عبارت اند از:

  • هزینه مورد نیاز درخواست ویزای استارت آپ برای نفر اصلی : ۱۰۵۰ دلار کانادا به علاوه ۴۹۰ دلار هزینه اقامت دائم
  • هزینه مورد نیاز درخواست ویزا برای همسر نفر اصلی: ۵۵۰ دلار کانادا به علاوه ۴۹۰ دلار هزینه اقامت دائم

همچنین این هزینه برای دریافت ویزای هر کدام از فرزندان ۱۵۰ دلار کانادا افزوده می شود.

پیشنهاد سردبیر  گام به گام اخذ ویزاي استارتاپ کانادا

البته شما نیاز دارید مدارک لازم مبنی بر تمکن مالی به ازای خود و تمام اعضای خانوده خود را به دولت کانادا ارائه نمایید. یعنی شما موظف به اثبات این موضوع هستید که تا زمان سود دهی بیزنس خود توانایی برآمدن از پس تمام هزینه های زندگی خود را را دارید.

مبالغی که باید هر شخص جهت اثبات تمکن مالی خود در اختیار داشته باشد بشرح زیر است:

  • برای خود شخص به تنهایی: حدود ۱۳ هزار دلار کانادا
  • برای شخص و همسرش: حدود ۱۶ هزار دلار
  • برای شخص و همسر و یک فرزند: حدود ۲۰ هزار دلار

به ازای اضافه شدن هر شخص حدود ۳ هزار دلار به مبالغ اضافه می شود.

 

نکات مثبت و منفی ویزای استارت آپ کانادا

مانند همه برنامه های مهاجرتی به سوی کانادا این برنامه هم شامل مزایا و معایبی می باشد. اما چون مزایای آن به مراتب شاخص تر هستند پیشنهاد اول ما برای مهاجرت متخصصین همین پروگرام می باشد.
اما شما را با حنبه های مثبت و منفی آن آشنا خواهیم کرد پس با ما همراه باشید.

 

مزایای دریافت ویزای استارت آپ:

  • دریافت اقامت دائم
  • پایین بودن هزینه های دریافت ویزا
  • بیزنس مطرح شده الزامی به موفقیت ندارد
  • دریافت اقامت کانادا برای کل اعضای خانواده

معایب دریافت ویزای استارت آپ:

  • شرایط این پروسه برای کبک صدق نمی کند
  • باید نیروی کار کانادایی در این بیزنس به کار گرفته شود (بیمه حقوق و مالیات وی نیز باید پرداخت شود)
  • بدون سازمان هایی که در بالا معرفی شد هیچ راه سرمایه گذاری دیگری وجود ندارد
  • در صورتی که صلاحیت یکی از اعضا و شرکا رد شود کل پروسه به خطر می افتد
  • طرح ها و ایده های استارت آپی نیز به سختی مورد قبول واقع می شوند
ثبت امتیاز یادتون نره

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *