دانستنی های ویزا استارتاپ کانادا

ویزا استارت آپ یکی از جدیدترین روش‌هایی است که اداره مهاجرت کانادا طی چند سال اخیر برای جذب سرمایه و تشویق مهاجران به راه‌اندازی کسب‌وکارهای نوآورانه در این کشور در نظر گرفته است. و با ما همراه باشید تا از دانستنی های ویزا استارتاپ کانادا لذت ببریداین برنامه مهاجرتی مناسب افرادی است که یک طرح خلاقانه دارند و می‌خواهند آن را به یک کسب‌وکار سودآور تبدیل کنند و از این طریق موفق به اخذ اقامت دائم کانادا شوند.

راه‌اندازی استارتاپ در هر کشوری ریسک‌ها و چالش‌های خاص خود را دارد و کانادا تمامی آن‌ها را در نظر گرفته است. به عبارت دیگر، در صورتی که طرح شما با شکست روبرو شود، ویزای استارتاپ باطل نخواهد شد و می‌توانید در زمینه دیگری شانس خود را امتحان کنید.اگر قصد دارید با برنامه مهاجرت استارت آپ برای اخذ اقامت کانادا اقدام کنید، پیشنهاد می‌کنیم ادامه مطلب را مطالعه کنید تا با نکات مهم مربوط به این روش آشنا شوید.

شرایط عمومی دریافت ویزا استارت آپ کانادا

متقاضی مهاجرت از طریق استارت آپ باید شرایط عمومی لازم را برای دریافت انواع ویزاهای کانادا داشته باشد. این شرایط به شرح زیر هستند:

  • حداقل 18 سال سن هنگام درخواست ویزا
  • پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • گواهی نداشتن سوء پیشینه که توسط دادگستری کشور مبدأ تایید شده باشد.
  • مدارک اقامت و شهروندی در صورت اقامت در یک کشور دیگر
  • توان مالی
  • مدارک تایید سلامت

شرایط اختصاصی ویزا استارت آپ

بعد از این که مطمئن شدید شرایط عمومی لازم را برای دریافت ویزاهای کانادا دارید، به منظور اخذ ویزا استارتاپ برای مهاجرت به کانادا باید چند اقدام ضروری را انجام دهید.حداکثر ۵ نفر می‌توانند از طریق یک طرح برای اخذ ویزا استارتاپ اقدام کنند. با این حال، اگر صلاحیت یکی از این افراد رد شود، احتمال رد شدن درخواست بقیه بیشتر خواهد بود.

پیدا کردن یک شرکت مناسب برای سرمایه‌گذاری

اولین گام به منظور اخذ این ویزا ارائه ایده یا طرح کسب‌وکار شرکت‌های سرمایه‌گذاری مورد تایید است که می‌توانید فهرست آن‌ها را در سایت سازمان مهاجرت کانادا پیدا کنید. این فهرست همیشه در حال به‌روز شدن است.این شرکت‌ها بعد از بررسی طرح شما اعلام می‌کنند که چقدر حاضر هستند روی آن سرمایه‌گذاری کند. اگر میزان این سرمایه‌گذاری مورد تایید سازمان مهاجرت باشد، شرکت یک معرفی‌نامه به شما می‌دهد که باید آن را همراه مدارک دیگر ارائه کنید.

گاهی ممکن است چند شرکت با سرمایه‌گذاری روی طرح شما موافقت کنند. تحت چنین شرایطی، این شرکت‌ها نیز با یکدیگر قرارداد می‌بندند و در نهایت یک نامه حاوی شرایط قراردادها و سهم هر کدام از سرمایه‌گذاران برای سازمان مهاجرت کانادا ارسال می‌شود.شرکت‌های سرمایه‌گذاری به سه دسته صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، گروه‌های سرمایه‌گذار فرشته و سازمان‌های و سازمان‌های مرکز رشد کسب‌وکارها تقسیم می‌شوند که میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز هر کدام از آن‌ها برای اخذ ویزا استارت آپ متفاوت است.

برای مثال، فرض کنید یکی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، برای سرمایه‌گذاری روی کسب‌وکار شما نظر مثبت خود را اعلام کند. در این شرایط، حداقل مبلغ قابل ‌قبول برای اخذ ویزا استارتاپ ۲۰۰ هزار دلار کانادا است.در مورد گروه‌های سرمایه‌گذار فرشته نیز حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری 75.000 دلار کانادا است. با این حال، اگر با یکی از سازمان‌های مرکز رشد کسب‌وکارها به توافق برسید، نیازی به سرمایه‌گذاری نیست و فقط باید یک نامه مبنی بر تایید ایده استارتاپ توسط این شرکت به اداره مهاجرت ارائه کنید.

پیشنهاد سردبیر  استخدام در 10 استارت آپ موفق کانادا

نکته مهم دیگری که باید به آن توجه کنید شرایط شرکت یا کسب‌وکار شما است. به عبارت دیگر، سازمان مهاجرت کانادا استارتاپی را تایید می‌کند که شرایط زیر را داشته باشد:

تمامی شرکای تاسیس‌کننده استارت آپ (حداکثر 5 نفر) باید بیشتر از ۱۰ درصد سهم شرکت را به همراه حق تصمیم‌گیری داشته باشند. به عبارت دیگر، فرد یا افرادی که برای اخذ ویزا اقدام می‌کنند، باید نقش کلیدی در ایجاد طرح نوآورانه داشته باشند و حق مالکیت آن را در اختیار داشته باشند).
شرکت یا شرکت‌هایی که روی طرح استارتاپ سرمایه‌گذاری می‌کنند، باید مالکیت حداقل 50 درصد از سهم آن را در اختیار داشته باشند.

کسب مهارت زبانی
یکی از مهم‌ترین شرط‌های اخذ ویزا استارت آپ داشتن مهارت کافی در یکی از دو زبان انگلیسی یا فرانسوی است. به این منظور، باید در یکی از آزمون‌های معتبر مثل آیلتس یاCELPIP  جنرال برای زبان انگلیسی یاTEF  و TFC  برای زبان فرانسوی شرکت کنید و نمره معادل CLB 5 بگیرید.

تامین سرمایه اولیه
از آن‌جایی که دولت کانادا هیچ کمک مالی به متقاضیان مهاجرت استارت آپ ارائه نمی‌کند، باید یک سرمایه اولیه کافی برای پوشش دادن هزینه‌های زندگی قبل از توسعه کسب‌وکار و رسیدن آن به سوددهی داشته باشید.این مبلغ برای متقاضی اصلی ۱۲۶۹۹ دلار کانادا و برای هر کدام از اعضای خانواده ۳۴۰۰ دلار کانادا است. با این حال، گاهی ممکن است شرکت سرمایه‌گذاری با تامین هزینه‌های زندگی شما نیز موافقت کند.

مدارک موردنیاز برای درخواست ویزا استارت آپ

بعد از این که اقدامات ضروری را انجام دادید، باید مدارک لازم را به صورت فیزیکی برای سازمان مهاجرت کانادا ارسال کنید.این مدارک باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی باشند و در غیر این صورت باید ترجمه رسمی شوند.

این مدارک شامل مدارک عمومی مورد نیاز برای اخذ انواع ویزاهای کانادا به علاوه فرم‌های درخواست ویزا استارتاپ هستند. به‌طور کلی، برای درخواست ویزا استارتاپ باید فرم‌های زیر را تکمیل کنید:

فرم عمومی درخواست ویزا کانادا (IMM 0008)
فرم اعلام زندگی مشترک (IMM 5409)
فرم اطلاعات تکمیلی خانوادگی (IMM 5406)
فرم افراد وابسته یا ضمیمه (IMM 0008DEP)
فرم Schedule A اظهار پیشینه (IMM 5669)
فرم :Schedule 13 طرح احداث کسب و کار و برنامه ی مهاجرتی
فرم طلاق برای مهاجرت فردی (IMM 5604)
فرم تکمیلی برای اطلاعات سفر های پیشین (IMM 5562)
فرم وکالت‌نامه به نماینده متقاضی (IMM 5476)

هزینه و زمان دریافت ویزا استارتاپ

روند دریافت ویزا استارت آپ کانادا شامل مراحل عمومی از جمله عملیات احراز هویت، انگشت نگاری، تست‌های پزشکی و موارد دیگر است.علاوه بر این، ارسال طرح استارت آپ و دریافت تاییدیه های لازم نیز از مراحل دیگر دریافت این نوع ویزا هستند.

بنابراین، مدت زمان صدور ویزا با توجه به تعداد افراد دخیل در طرح استارت آپ (حداکثر ۵ نفر)، شرایط فردی هر کدام از آن‌ها مثل تعداد اعضای خانواده و موارد دیگر و همچنین نوع طرح و شرکت‌سرمایه‌گذاری متفاوت خواهد بود.هزینه مهاجرت استارت آپ نیز بسته به شرایط طرح فرق می‌کند و هزینه کلی آن برای هر فرد می‌تواند بین ۱۵۰۰ تا ۵۰۰۰ هزار دلار کانادا متغیر باشد.

پیشنهاد سردبیر  دریافت ویزای استارت آپ همراه با لیست هزینه

 

مزایای برنامه مهاجرت استارتاپ

در حال حاضر، یکی از بهترین روش‌های دریافت اقامت کانادا اخذ ویزا استارت آپ است که مزایای زیادی به همراه دارد.مهم‌ترین مزیت این ویزا پایین بودن هزینه آن در مقایسه با سایر روش‌های مهاجرت سرمایه گذاری است. این ویزا امکان اخذ اقامت را برای سایر اعضای خانواده به‌صورت همزمان فراهم می‌کند که مشروط به موفق بودن طرح کسب‌وکار مورد نظر نیست.

به عبارت دیگر حتی اگر استارتاپ شما شکست بخورد، وضعیت اقامت شما و اعضای خانواده‌تان تغییری نخواهد کرد.بعد از دریافت تائیدیه، می‌توانید به‌طور مستقیم برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنید که از زمان ثبت پرونده بیشتر از یک سال و نیم طول نمی‌کشد. همچنین می‌توانید همزمان برای اخذ ویزا کار اقدام کنید که حداکثر دو ماه بعد آن را دریافت خواهید کرد.

 

اخذ اقامت دائم از طریق ویزا استارتاپ

اگر یک ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار دارید، می‌توانید از برنامه مهاجرت استارت آپ برای اخذ اقامت دائم کانادا استفاده کنید.اگر این ایده در راستای سیاست‌های توسعه کانادا باشد و یک شرکت سرمایه‌گذاری آن را تایید کند، شما و اعضای خانواده‌تان ابتدا اقامت موقت ۵ ساله دریافت می‌کنید.

بعد از اخذ ویزا استارت آپ و ورود به کانادا، اجرای طرح و نتیجه آن مورد بازرسی قرار می‌گیرد و در صورتی که استارتاپ موفق باشد، می‌توانید پیش از پایان اقامت موقت 5 ساله موفق به اخذ اقامت دائم شوید. دریافت اقامت دائم از طریق این ویزا بین ۱۲ تا ۱۶ ماه طول می‌کشد.

یک روش دیگر برای اخذ اقامت دائم از طریق مهاجرت استارت آپ این است که ابتدا با اخذ یک ویزای کار کوتاه‌ مدت به کانادا بروید. در طول این مدت می‌توانید طرح مورد نظر خود را راه‌اندازی کنید و سپس مدارک مورد نیاز را برای درخواست ویزا استارت آپ ارائه دهید.

مهم‌ترین مزیت این روش این است که می‌توانید به‌صورت مستقیم با شرکت‌های سرمایه‌گذاری ارتباط برقرار کنید. علاوه بر این،‌ اقامت موقت با ویزای کاری این فرصت را به شما می‌دهد تا مدارک‌تان را کامل‌تر کنید و شانس بیشتری برای اخذ اقامت دائم داشته باشید.

 

ویزا استارت آپ یک فرصت عالی برای کارآفرینان یا مبتکرانی است که برای تبدیل کردن ایده‌های بکر خود به واقعیت به حمایت و سرمایه‌گذاری نیاز دارند.اگر می‌خواهید از این طریق به کانادا مهاجرت کنید و اقامت دائم بگیرید، باید به عنوان کارآفرین یک ایده خلاقانه برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار سودآور داشته باشید.

ایده شما علاوه بر خلاقانه بودن، باید پتانسیل رشد را در سطوح مختلف بین‌المللی داشته باشد، بتواند با کسب‌وکارهای دیگر در سراسر جهان رقابت کند و موقعیت‌های شغلی مختلف برای شهروندان کانادایی ایجاد کند.با این حال، فراموش نکنید که اداره مهاجرت کانادا هر سال فقط تعداد محدودی از برنامه های استارتاپ را قبول می‌کند. بنابراین، امکان رد شدن درخواست شما برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا به دلیل پر شدن ظرفیت وجود دارد.

4/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *